Wie zijn wij

Foodservice Network Nederland

Foodservice Network Nederland, opgericht in 2002, is een netwerkorganisatie vóór en dóór de toonaangevende spelers uit de Foodservice branche. Foodservice Network Nederland beoogt door middel van diverse bijeenkomsten, themadagen, Trendtours en een Masterclass de deelnemers te voorzien van essentiële marktinformatie en inspiratie binnen de wereld van Foodservice. Maar bovenal is het ons doel dat u de juiste contacten legt die uzelf en uw bedrijf gaan verrijken.

Inmiddels is Foodservice Network Nederland uitgegroeid tot een netwerkorganisatie van 160 toonaangevende bedrijven en 350 persoonlijke leden die een leidende rol hebben binnen de wereld van Foodservice. Zij ontmoeten elkaar tijdens de diverse bijeenkomsten, die bekend staan om het informatieve en informele karakter en de krachtige netwerkfunctie die daar van uitgaat voor de Foodservice branche. De bijeenkomsten van Foodservice Network Nederland worden daarbij ondersteund door een groot aantal inspirerende, (inter)nationale sprekers uit zowel binnen als buiten de branche.

Voor wie is Foodservice Network Nederland?

Foodservice Network Nederland is bedoeld voor de beslissers in de toonaangevende bedrijven die actief zijn in de Nederlandse Foodservice markt. Hierbij worden een tweetal niveau’s onderscheiden, te weten: ‘Executives’ (leden van de directie) en ‘Topkader’ (leden van het managementteam).Zoeken


Food Inspiration Magazines

Agenda

25 & 26 mei 2018
Inspiratietour Bologna - Topkader
1 & 2 juni 2018
Inspiratietour Bologna - Executive
6 & 7 september 2018
Masterclass 'Perspectieven op de rol van foodservice'

Twitter


Volg ons via